ENDELIG fik jeg taget mig sammen til at ringe til de dersens kolonier og forespørge om leje. Vi fik den vi gerne ville have, Næsbystrand, som ligger ved, ja, Næsby Strand. Lige ved Slagelse. Har jo aldrig set den i virkeligheden, men har nu fået en brochure med billeder, og det ser rigtig fint ud. Den ligner jo en koloni, men der er masser af sovepladser. Rigeligt til alle. Og en flot strandgrund. OG bussen går lige til døren. Det er sgu rart at man ikke skal gå 2 km fra busstoppestedet, hvis man er sådan en der kommer med bus.

Nåmmen vi kunne ikke få den 5. september som ellers var "arbejdsdatoen", men til gengæld fik vi den weekenden 9-11. oktober 2009. Det er weekenden op til efterårsferien, så måske sender jeg snart noget mailværk ud til folk om at reservere datoen. Det kunne jo være folk skulle på efterårsferie, men nu må vi lige se.

Jeg er også begyndt på en preliminary gæsteliste, og punker Nikolaj for at få ham til at gøre det samme. Det går ikke så stærkt.

Nu vil jeg gå ind på min netbank og blive deprimeret, men samtidig betale depositum for kolonien. There's no turning back now...