Så er det imorgen Nikolaj og jeg drager til London. Jeg har glædet mig helt vanvittigt. Juhu det bliver så fedt.

Og så har jeg endelig fået scoret et loftsrum. Juli starter godt!

 
 

FREDAG: Jeg havde været til min sidste eksamen dagen før og var derfor i totalt sommerferiemode. Sov det meste af dagen. Var egentlig ikke så træt, måske nærmere lidt deprim.
Om aftenen skulle jeg til noget fest hos en fra min klasse. Var egentlig ikke i specielt festligt humør og kom alt for sent ud af døren. Kunne så heller ikke bestemme mig for om jeg havde lyst til rødvin eller øl, og endte med at tage begge dele med.
Jeg blev standerstiv og keglede rundt og sagde latterlige ting hele aftenen.
På højden af min brandert ved en 2-halv 3 tiden bestemmer jeg mig for at cykle hjem. Fra Amager til Frederiksberg, altså en 5-6 kilometer. Jeg tænker at den friske luft og motionen måske kan få branderten til at falde. Nej nej. Jeg kører og slingrer så meget at en natbuschauffør føler sig nødsaget til at standse sin bus for at gå ud på cykelstien og stoppe mig og tage et alvorsord med mig. I situationen blev jeg ærligt talt lidt fornærmet og sur over at han talte sådan ned til mig. I bagklogskabens ulideligt klare lys kan jeg dog godt se at han havde ret og kun gjorde det fordi han var nervøs for at jeg blev kørt ned. Dog er jeg overbevist om at han mest sagde tingene for sin egen skyld. (har jeg nævnt at jeg hader pseudo-autoritetsfigurer såsom  buschauffører og pedeller da de ofte lider af "jeg-har-altid-ret-itis)
Nå men hjem kom jeg, uden uheld men med et hak i stoltheden. Jeg var sulten og pinlig, og blev nødt til at få Nikolaj til at lave mig en ostemad da jeg ikke kunne håndtere knive og den slags i min tilstand. Jeg faldt i søvn med det samme, tror nærmest jeg besvimede på puden.

LØRDAG: Jeg vågnede kl 9 af vækkeurets onde bippen. Tissede og kunne mærke jeg ikke havde tømmermænd. Hvorfor? Fordi jeg stadig var fuld! Bestemte mig for at tage en time mere. Kl 10 stod jeg så op og MEGET langsomt kom jeg i omdrejninger. Med cykel til hovedbanen (stadig småfuld men uden helt så megen slingren som natten før), Med toget mod Slagelse begyndte tømmermændende at sætte ind. Kvalme og helt helt tør i munden. Jeg blev meget bevidst om at jeg nok lugtede, ikke bare af sved men af spritsved. Et opkald til Nikolaj bekræftede mistanken. Han sagde jeg stank som et værtshus og luften i soveværelset var ulideligt tung. Lækkert! Stakkels medpassagerer.
I Slagelse tog jeg bussen ud til mor, og jeg fik det lettere dårligt.
På Garvergårdsvej var der frokost og koldt vand. Det lettede gevaldigt på det tunge hoved.
Casper havde allerede klippet hækken, men der var masser af havearbejde at tage fat på. Vi trak ukrudt op, fjernede flere tusind læs haveaffald, skillede gyngestyativ og sandkasse ad, smed gammelt bras ud, stikkede kanter af, ryddede op både foran og bagved. Det var skidehamrende hårdt men også hyggeligt. Og helt enormt god motion. Vi spiste og så hjemmevideo fra 1995. Piiinligt. jeg havde altså en meget uheldig periode der i 11-12 års alderen.
Jeg drog mod Frederiksberg og var hjemme ved 1-tiden og drattede i søvn.

SØNDAG: Vågnede ved middagstid ved at det ringede på døren. Det var Nikolajs musikbuddy Jonas. De to drenge spillede og røg stuen til. Jonas har en meget kraftig stemme og  jeg tænkte "Jeg kan jo ikke sove fra den" men jo det gik såmend meget fint. Jeg vågnede først igen ved 17-tiden. Virkelig virkelig øm i kroppen. Mine baglår føles som træstammer, og jeg ømmer mig når jeg skal bevæge mig.
Ringede til mor, og jo hun havde det på samme måde.
Nikolaj lavede dejlig mad, så fodbold, og var super sød og fjollet. Blev sådan helt nyforelsket. Fik endelig et bad, og nu er jeg her. Vi skal til at se en film.

Det var den weekend

 

 
 

Jeg var ude hos min mor og lave havearbejde igår. Iøvrigt med rimelig voldsomme tømmermænd. Så jeg har sovet hele dagen. Vågnede faktisk først kl 17.

Og jeg drømte. Jeg drømte at det var vores bryllupsdag, og det startede fantastisk. Jeg havde en vildt smukt kjole på (vil nu begynde at lede efter den in real life) og drinksene var gode, folk var glade men jeg kunne ikke finde Nikolaj. Hele drømmen løb jeg rundt i det her kæmpestore hus hvor vi holdt festen og ledte efter ham. Jeg kan ikke huske om jeg fandt ham. Det var faktisk ret ubehageligt, selvom kjolen var perfekt. Og hvad kan jeg så lære af det? Her kommer svaret: Rammerne kan være helt perfekte men hvis ikke gommen også er glad er det ikke noget værd.

 
 

Ja jeg gjorde det igen. Drak for meget kaffe og kunne ikke sove. Typisk!

Og så scorede jeg mig jo et 12-tal i skriftlig engelsk. Det havde jeg på ingen måde regnet med, så det er bare ekstra dejligt. Er vildt glad for det.

Og imorgen står den på pædagogikeksamen. Faktisk så har jeg officielt sommerferie imorgen på dette tidspunkt. Håber det kommer til at gå ok til den eksamen.

 
 

Jeg skal til eksamen på torsdag. Pædagogik. Det er den sidste eksamen inden sommerferien. Jeg kan bare ikke rigtig tage mig sammen til at læse. Er ret lad i øjeblikket. Jeg vil jo gerne klare mig godt til den eksamen, eller ihvertfald bedre end til psykologi hvor jeg fik det famøse 02. Ved ikke rigtig hvor jeg starte. Har det generelt mærkeligt i øjeblikket. Er ret overbevist om at det er depressionen der stikker sit grimme ansigt frem. Jeg kan med lethed sove til over middag og glæde mig til jeg skal i seng igen. Jeg undgår for mange aftaler med folk fordi jeg ikke kan overskue det. Jeg kan ikke få mig selv ud fa døren, selv til helt enkle ting som at aflevere bøger på biblioteket eller handle i Lidl. Ved fra min erfaring at når disse nemme opgaver er uoverskuelige så er det depressionen der spiller ind. Det er jo lidt mærkeligt, for jeg er ikke ked af det eller melankolsk som sådan. Men sådan viser det sig ofte hos mig. Håber det snart går over, ellers må jeg tage en snak med min læge.

 
 

Så gjorde hun det igen! Drak for meget kaffe og kunne ikke sove. Dumme Lise! Er skidetræt men kan ikke sove mere. Jeg tror jeg har fået 5-6 timer i nat. Langt mindre end jeg plejer.

Et par gange om året har jeg sådan en dag hvor jeg drikker allerhelvedes meget kaffe om aftenen, og så ligger og vender og drejer mig i sengen og kan for the life of me ikke forstå hvorfor jeg ikke kan sove, jeg er jo træt! Nå men så går det forhåbentlig lang tid inden jeg laver den brøler igen.

 
 

Ja, jeg ved det hele er lidt tidligt, men har hørt at det er ganske normalt. Altså at man får lidt kuller når det er nyt. Der er over et år til vi skal giftes og alligevel kan jeg ikke stoppe med at tænke på det. Det er først efter nytår at jeg for alvor skal igang med planlægningen. Men det er sjovt. Jeg hygger mig, og Nikolaj er ikke blevet vanvittig (endnu) og jeg går ud fra at jeg snart slapper af igen. Der er bare lidt agurketid i livet i øjeblikket. Dvs sommerferiemode.

Nå ja, vi har fundet en foreløbig bryllupsdato: lørdag d. 5. september 2009.