Jeg er blevet ret hooked på en blog der hedder www.offbeatbride.com og der er jeg blevet inspireret dels til forskellige krea-projekter, dels til at sparke lidt mere cirkus ind i brylluppet. Mht til det sidste bliver det helt konkret en anden brudekjoleunderdel. jeg havde jo købt en nederdel, sidste år i London, og den var pæn og alt det, men jeg følte måske ikke så meget for den alligevel. jeg ville have lidt mere knaldfaldera ind i det. Det er jo trods alt mig vi snakker om. Jeg er ikke den yndige type. Så jeg tegnede og designede med min barnestreg og endte med to forskellige designs som jeg præsenterede for mor. Sammen blev vi enige om den første. Det bliver noget med farvet tyl! Mere vil jeg ikke afsløre her....

Og så går jeg og pusler med et par krea-projekter. Dels en buket lavet af en gammel roman...ja jeg tror der bliver flot. Og en helt særlig og unik topfigur til "bryllupskagen"

Det er helt rart med de her projekter. Jeg føler mig mere og mere hjemme i det hersens bryllup efterhånden. 
 

Det går langsomt fremad med forberedelserne. Gider altså ikke stresse, og kan heller ikke se hvorfor jeg skulle gøre det. Jeg er sikker på at det nok skal komme. Sådan 14 dage før og lige pludselig kommer jeg i tanke om alt det der mangler. Men nu, nu nyder jeg det bare.

Største nyhed er vel at kirken er blevet definitivt booket. Præsten Sine Sofie ringede her for en lille uge siden og sagde at SELVFØLGELIG kunne vi blive gift i Antvorskov Kirke d. 10. oktober kl 13.00. Dejligt, for det betyder altså noget særligt at det er der.

Jeg er begyndt at følge med i en bryllupsblog som hedder www.offbeatbride.com og den er fantastisk. Den handler om alle de der lidt anderledes lidt sære bryllupper. Ca. halvdelen er også såkaldte budget weddings, altså bryllup for små penge. Og det er jo noget jeg kan forholde mig til. Bloggen har så billeder og små beretninger fra rigtig mange offbeat-weddings. Bryllupper uden pastel, perfektion og alt det jeg ikke vil. I love it! Men på den her blog har jeg fundet nogle gode råd som jeg virkelig kan forholde mig til. og det bedste er det her:

- vælg 2 til 3 ting/aspekter ved dit bryllup som er meget vigtige for dig, og arbejd hårdt på dem, resten er ligemeget.

Jeg tænkte tilbage og det stod helt klart hvad mine mine vigtige aspekter er:

1.jeg vil giftes i en kirke, nærmere bestemt Antvorskov Kirke. Ikke fordi jeg er kristen (ja det er dobbeltmoralsk - I know...) men fordi jeg elsker liturgien, salmerne og stemningen. Det er det rigtige for mig. Og så har jeg haft mange mange gode timer i Antvorskov Kirke. Jeg var rigtig rigtig glad for at arbejde som sanger derude.

2. Jeg ville have overnatning til brylluppet. Dette skaber, håber jeg, en mere afslappet, løssluppen stemning. Man skal ikke bekymre sig for hvornår stedet lukker (har læst om brylluper som slutter præcis kl. 1, fordi der lukker restauranten - nederen) eller gæster der kommer langvejs fra. Skal de så gå tidligt eller punge ud for et hotel? Nej overnatning i uformelle omgivelser var og er vigtigt for mig.

3: Jeg ville have et uformelt og fremfor alt SJOVT bryllup. Ingen fadservering, ingen hestevogne, ingen maregnskjole, ingen "nu leger vi vi er royale" Men derimod: musik, fjolleri, dåsebajere og den slags.

Og jeg kan med glæde meddele at alle tre er gået i opfyldelse, ganske nemt. Kirken er booket og kolonien med mulighed for overnatning for alle er booket. Punkt 3 er selvfølgelig lidt mere en stemning end noget praktisk der lige kan fikses, men jeg har en god fornemmelse af at det lykkes. Det kommer selvfølgelig rigtig meget an på gæsterne. Synes de det er så sjovt og hyggeligt som jeg håber. Det betyder meget for mig at gæsterne nyder festen. Det er jo ikke en fest for mig og Nikolaj. Det er en fest for alle vores gæster, familierne og vennerne. Det er simpelthen så egocentreret når brude kun tænker på sig selv og hvordan de ser ud i andres øjne. Så bliver det hele form, og indholdet forsvinder. jeg vil have et bryllup med indhold! I virkeligheden er det måske det punkt 3 handler om. Jeg vil ikke have alt det der typiske bryllupstingeltangel der handler om form, jeg vil have et dejligt og sjovt bryllup med INDHOLD!