Wow, så er der faktisk kun 3 dage til. Meget svært at forholde sig til. Sommerfuglene basker rundt i maven og jeg smiler hele tiden. Er også drønstresset fordi jeg er så bange for at glemme noget. Men tror det går, er jo meget lidt bridezilla.

Jeg har haft sære drømme de sidste par nætter, ikke deciderede mareridt, men ubehagelige nonetheless. Fx drømte jeg at vielsen bestod af en meget lang og kedelig powerpoint (ha ha - det er sådan alle vores natur/teknik timer er i øjeblikket!) Og at Casper fumlede rundt og kom for sent og gik for stærkt op ad gulvet. Og jeg ved jo godt at han vil gøre det fantastisk og besides, hvor svært kan det lige være at gå op ad et kirkegulv? Bare sådan underlige drømme.

Idag tager jeg til Slagelse og kommer først hjem til København som en gift kvinde. Har en fyldt kuffert, en meget hårdtpakket Fjällräven og en fyldt håndtaske. Hvem skulle have troet man skulle bruge så meget lort for at blive gift? Det er på dage som idag jeg ville ønske jeg havde kørekort og bil.

Idag skal jeg bage en røvfuld makronkager hjemme hos mor. Og hygge forhåbentlig. Imorgen skal jeg lave dessert oppe hos Rikke samt dramaundervisning og fredag tager vi ud på kolonien og gør alting klar, OG hygger os.

Det bliver SÅ godt!