Wow tænk at tiden kan gå så stærkt. 21 dage. 3 uger. Jeg glæder mig og er samtidig lidt "removed" fra det hele. Kan ikke helt forholde mig til at det er lige ved at ske, sådan i virkeligheden.

Mht til planlægning så kører det på skinner. Lidt ad gangen, og der er blevet sat en del krydser på to do listen denne uge. Jeg har købt undertøj, jeg har fået lavet prøvefrisure. (Tak Anso!) og det er SÅ flot! Har bestilt mad fra Kokken &Jomfruen, samt betalt for det. Fået detaljer omkring dessert på plads med Rikke, som skal lave hjemmelavede islagkager. ja altså jeg skal også være med, men nu er Rikke lige lidt mere ferm i dessertkøkkenet end jeg er, så tror måske bare det bliver noget med at hun styrer elementerne og jeg er den unge smukke assistent. Tror det bliver godt. Og så har jeg lavet en aftale med en af vores køkkenhjælpere på dagen. Og mor arbejder derudaf med nederdelen. Det er vist den eneste enkeltdel i outfittet der mangler nu. Det bliver sjovt at prøve det hele sammen.
 
Så alt i alt en ret produktiv uge.

Sidste blogpost handlede om boligjagt, og jeg kan da fortælle, til dem der ikke ved det, at vi var så heldige at få en lejlighed i 3. eller 4. forsøg. Meget dejligt! Det er en 3-værelses lige ved Brønshøj Torv. Med vaskemaskine og stort køkken. Nu kan vi få det arbejdsværelse/bibliotek vi drømmer om. Juhu! Vi flytter 1. november.

Og så har jeg sgu ikke regnet ud hvornår jeg skal på polterabend. Jeg er ellers ikke nogen udpræget controlfreak, men lige i det her tilfælde er jeg ved at gå i spåner over ikke at vide det. Folk lægger spor og vildspor ud hele tiden. Og jeg har virkelig prøvet at krydsforhøre mange mennesker, men alle har holdt stand. Så jeg kan med ærlighed i stemmen sige at jeg stadig ikke ved hvornår det er, men glæder mig til at blive overrasket.
 


Comments
Leave a Reply